invisibletext

Total Digital är ett nytänkande, inspirerande och interaktivt event som kommer ge dig konkreta exempel på hur du tar nästa steg i din digitala resa.
Vi på Cartina är stolta över att tillsammans med Veckans Affärer presentera ett helt unikt format på konferens om digitalisering.

Interaktion och erfarenhetsutbyte

Total Digital kommer att föra samman en stor bredd av aktörer från näringslivet, offentliga Sverige och startup-scenen. Dessa befinner sig i olika stadier på sina egna digitaliseringsresor och kommer dela med sig av hur just dem på olika sätt jobbar med digitalisering. Du kommer även att få ta del av intressanta case som bland annat skildrar spännande möjligheter för aktörer att skapa nytt affärsvärde genom samarbeten.

Konkret och branschspecifikt

Total Digital kommer ge dig chansen att delta i interaktiva workshops inom branscherna: Retail, Hälsa, Försäkring, Transport, Energi och Bygg. På så sätt får du möjlighet att ta med dig både branschspecifika insikter men även inspiration om hur andra branscher arbetar med digitalisering.

Inspirerande keynotes

På Total Digital får du lyssna på keynotes med vitt skilda bakgrunder som kommer delge sin syn på digitaliseringens möjligheter och bjuda på sina största framgångar och misstag på vägen. Allt ifrån större företag som har utmanat sina egna affärsmodeller till beskrivningen av hur den offentliga sektorn håller på att digitalisera Sverige. Utöver det bjuder vi in digitala influencers och talare från private equity som ger dig ytterligare perspektiv på digitaliseringens möjligheter.

Digitala Startup Torget

Du kommer få chansen att inspireras av de mest innovativa och utmanande affärsmodellerna och få uppleva hur den senaste digitala tekniken appliceras för att skapa nya företag. På det Digitala Torget kommer elva av Sveriges mest framstående startups att visa upp sina digitala lösningar och ge dig möjlighet att diskutera deras syn på hur digitaliseringen utmanar olika branscher.

23 november kl 10.00-17.00

Keynotes

Ann_Hellenius
Frippe_Stenberg
Charlotte_Mattfolk
Sven_Törnkvist
Jacob_Loven

Branschspecifika case workshops

Cecilia_Holmström_text
Fredrik_Bergström_text
Lena_Bjurner_text
Daniel_Persson_text
Jenny_Gejke_text
Per Svenningsson_text

Hur digitalt moget är ditt företag? Hur skulle ni kunna utvecklas genom digitalisering?

Under Total Digital kommer Cartina att presentera Cartina Digital Assessment. Här har DU chansen att anonymt bidra till innehållet på konferensen och får dessutom en direkt återkoppling om hur dina svar kategoriserar in ditt företag i ett av tre områden – representerat av olika djur:

Digital räv

Företag som ofta är erfarna aktörer på den digitala spelplanen. De är alerta inför marknadens framfart och har redan byggt digitala förmågor vilket gör att de snabbt kan adressera utmaningar och möjligheter inom digitalisering.

räv

Digital bambi

Företag som bedömer att digitaliseringens påverkan är något större än deras förmåga att förändras. De är ofta i en pågående digital transformation – några av deras huvudsakliga digitala funktioner har ännu inte nått en tillräckligt hög mognadsgrad, vilket ibland bromsar in deras framfart.

bambi

Digital dinosaurie

Företag som bedömer att digitaliseringens påverkan är märkbart större än deras förmåga att förändras. Dessa är ofta större, traditionella företag som är mycket långsamma att transformera.

dinosaur

Vilket djur är ditt företag?
Gör testet och ta reda på svaret. Det tar bara 5 minuter!

Träffa startups på digitala torget

Rayvr-Logo-Color

Hänger ni med i vad som händer i våra parallella verkligheter? RayVR kommer och visar upp det senaste inom AR, VR och MR.

Black_Biohax_Logo

Bli en Digisapien du också! BioHax sätter in ett chip under huden för att underlätta bland annat identifikation och personliga dokument som t.ex. biljetter.

just-arrived-logo

Just Arrived förändrar arbetsmarknaden. Genom att matcha svenska arbetsgivare med ny(anländ) kompetens har de skapat en win-win för alla inblandade!

Sniph

Sniph har med en smart e-handels modell förändrat hur vi handlar parfymer. Glöm stressiga taxfree-butiker och skapa istället din personliga doftstory!

sigmastocks

Man vs robot. Sigmastocks har utmanat det traditionella fondförvaltningssystemet och hjälper kunder att istället spara i aktier genom smarta algoritmer.

knowatalent

Boosta dina vänner och hjälp dem få sitt drömjobb – och du får betalt för besväret. Knowatalent hjälper företag hitta rätt talanger effektivt via kompisnätverken.

stilla

Ett par sekunder av ouppmärksamhet kan kosta dig dyrt. Men inte längre med Stilla Motion. Med IoT-teknik håller en liten puck koll på dina käraste ägodelar och larmar dig om de rör på sig när de inte ska.

clicksys_black

Hur sticker man som företag ut i kontakten med sina kunder? Clicksys utvecklar mjuk-och hårdvara som på ett innovativt sätt skapar både värde för kunden i butik och för försäljningen.

&frankly

Hur mår du på jobbet? andfrankly tar inte bara kontinuerligt tempen hur hela företaget mår, utan driver också förändring av organisationens välmående i rätt riktning.

budbee

E-handeln exploderar och med den kommer komplikationer för distribution, men också nya smarta lösningar. Budbee vill skapa en värld utan dåliga leveranser och tillåter e-handelsföretag att inte tappa hela kundupplevelsen på upploppet.

Asset 2

Att ha ett smart hem lockar, men om elektroniken krånglar är man ofta handfallen. Techbuddy erbjuder konsumenter oberoende teknisk support till hemmet, när elektroniken krånglar, vid installationer och inköp. De är en svensk start-up som förändrar elektronikbranschen!

Kontakta oss

Processed with VSCO with a6 preset

Charlotte Mattfolk

CEO, Cartina

Cartina office

Hamngatan 15
SE-111 47 Stockholm
Sweden
+46 (0)8 703 25 10
Connect with us on Linkedin
or send us an email