ÅRETS (H)ÄRLIGASTE REKRYTERINGSPROCESS

ÅRETS (H)ÄRLIGASTE REKRYTERINGSPROCESS

harlig&arlig

Cartina Academy är ett ettårigt program för dig som är intresserad av digitalisering och hållbarhet. Tillsammans med ett tight team får du under året gå en mängd olika kurser samtidigt som du får jobba som managementkonsult från dag ett. Allt för att du ska få den absolut bästa och roligaste starten på din karriär!

Vi söker dig som har en masterutbildning och nyligen tagit examen. Om du känner igen dig själv i att vara analytisk och nytänkande, med en stark laganda och att du trivs i utmanande och snabbrörliga miljöer är Cartina Academy din perfekta match.

På Cartina värderar vi vår kultur högt – och det vill vi att du som rekryt ska få ta del av. Därför var det naturligt för oss att låta hela ansökningsperioden för Academy 2019 genomsyras av konceptet ”Årets (H)ärligaste rekryteringsprocess”. Detta innebär att du som rekryt ska uppleva en HÄRLIG och ÄRLIG känsla från början till slut när du söker till Cartina Academy.

ETT ÅR I ACADEMY BESTÅR AV TRE SPÅR

JAGET & LAGET

Jaget & Laget inom Cartina Academy syftar till att ge dig alla förutsättningar för att bli ditt bästa jag i laget – i alla lägen. Du kommer lära dig mer om dig själv och hur du arbetar effektivt i team och få ta del av verktyg som hjälper dig att kontinuerligt utvecklas genom hela arbetslivet.

KURSER

Under året kommer du gå flera kurser inom grundläggande konsult-skills såsom Powerpoint och Excel, men även nytänkande utbildningar inom digitalt & hållbart, produktutveckling och film. Allt för att du ska få en komplett verktygslåda som gör dig redo att tackla vilken utmaning som helst!

INSPIRATION

Cartinas vision är Creating the curve. Förutom alla kurser innefattar därför Cartina Academy även flera externa och interna föreläsningar med spännande personer och organisationer som syftar till att utmana och inspirera dig.

ANSÖKAN TILL CARTINA ACADEMY 2020 ÖPPNAR IGEN I OKTOBER

ANSÖKAN TILL CARTINA ACADEMY 2020 ÖPPNAR IGEN I OKTOBER

REKRYTERINGSPROCESSEN BESTÅR AV 4 STEG.
VI INLEDER OFTA ANSÖKNINGSPERIODEN MED ETT HÄRLIGT EVENT!

EVENT

Vi bjuder in till ett (H)ärligt häng på vårt kontor där du får lära dig mer om Cartina och träffa potentiella kollegor!

FÖRSTA INTERVJU

Ett tillfälle där vi får lära känna dig lite bättre samtidigt som du får möjlighet att lära känna oss!

CASELÖSNING

Vi ses på vårt kontor där du får chans att visa din kunskaper på ett verklighetstroget case.

SLUTINTERVJU

Om du går vidare från caset är det dags att få sitta ner i ett längre samtal med någon av dina potentiellt blivande chefer.

ERBJUDANDE

Vi vill ha dig till Cartina Academy! Är du redo att kick-starta din karriär som managementkonsult?

VÅRT (H)ÄRLIGA EVENT 2019!  

Under kvällen inspirerade vår VD Charlotte Mattfolk alla deltagare med hur vi på Cartina ser på digitalisering och digital strategi.

Vi hade en spännande dragning om vår resa till Kina där vi diskuterade digitaliseringens framfart och genomslagskraft i landet i öst.

Alla besökare var på bästa mingelhumör och fick chansen att ställa frågor till både Academy-teamet och mer seniora konsulter.

Something is wrong.
Instagram token error.
1

Something is wrong.
Instagram token error.
1

LÄR DIG MER OM CARTINA OCH CARTINA ACADEMY I VÅR HÄRLIGA FEED

Och glöm inte att följa oss i sociala medier

William_Lorenz

FRÅGOR KRING CARTINA ACADEMY ELLER REKRYTERINGEN?

Kontaka William, rekryteringsansvarig för Cartina Academy, på william.lorenz@cartina.se eller connecta med honom på Linkedin.

FÅ EN LIKA HÄRLIG FEELING SOM VI HAR GENOM ATT LYSSNA PÅ VÅR (H)ÄRLIGA SPELLISTA

Cartina_thick_clean_white_new

Cartina is a new breed of management consultancy focused on digital and sustainable strategy and transformation. We translate digital opportunities into a lasting and profitable business advantage for our clients and take pride in our digital thought leadership in the shape of in-depth studies and insights.

CARTINA OFFICE

Hamngatan 15     SE-111 47  Stockholm    Sweden
Tel: +46 (0)8 703 25 10
Connect with us on Linkedin or send us an email