HEMSIDAN FRUKOSTSEM

LEARNING FROM CHINA

LEARNING FROM CHINA

Vad behöver svenska företag göra idag för att fortsätta vara konkurrenskraftiga imorgon? Hur kan vi dra lärdomar från kinesiska bolag och deras sätt att tänka digitalt, i ekosystem och med kundrelationen i fokus?

Tillsammans med Jacob Lovén och Tom Xiong från den Digitala Draken har vi och några kunder varit och träffat ett par av världens ledande digitala företag i Kina. Syftet med resan var att förstå hur kinesiska företag lyckats driva nya konsumentbeteenden, skapa innovation och nya intäktsmodeller, samt etablera sig i ett föränderligt och konkurrensutsatt klimat. 

 

Under ett frukostseminarium den 24 januari kommer vi att dela med oss av lärdomar från världsledande digitala spelare i Kina! Tillsammans med Jacob Lovén kommer vi bland annat att ta upp ämnen som China speed, Ecosystems' playbook och Social commerce.

Under seminariet kommer vi även ha en paneldebatt med några av deltagarna från resan, för att diskutera vad de har lärt sig och vad de tar med sig för lärdomar hem till Sverige.

Sven Törnkvist, Head of Digital Business Development, EQT
Jacob Lovén, Co-founder, Den Digitala Draken

Fredrik Holmvik, Retail & Omni Channel Strategist, Processverkstad 17
Charlotte Mattfolk, CEO, Cartina

Vi bjuder på frukost. Detta vill ni inte missa!

Seminariet äger rum hos oss på  Hamngatan 15 i Stockholm.

VÄLKOMMEN DEN 24 JANUARI KL. 07.45-09.15
FRUKOST SERVERAS FRÅN 07.30 

VÄLKOMMEN DEN 24 JANUARI KL. 07.45-09.15
FRUKOST SERVERAS FRÅN 07.30

INSPIRATION

CHINA
SPEED

ECOSYSTEMS
PLAYBOOK

SOCIAL
COMMERCE

DEN DIGITALA DRAKEN

Ur världens största internetpopulation har en ny världsordning skapats. De kinesiska techbolagen är värda hundratals miljarder dollar och representerar en ny generation av bolag som med nästintill oändliga kassakistor och ambitioner är världsledande inom områden som fintech, messaging och e-handel.

Den andra vågen av digital innovation är på väg att skölja över oss – men istället för väst så är det mot öst vi ska vända blickarna.

Jacob Lovén och Tom Xiong är skaparna av podcasten Den Digitala Draken. Podcasten har idag ca 20 000 lyssnare och har på kort tid blivit en av Sveriges mest inflytelserika röster inom digitalisering och globala techtrender.

digitaladrakenlogo

KONTAKTA OSS

niclaswallin1

Niclas Wallin

Head of New Business
LinkedIn
niclas.wallin@cartina.se

+46 (0)706 - 93 23 94

Cartina_thick_clean_white_new

Cartina is a new breed of management consultancy focused on digital and sustainable strategy and transformation. We translate digital opportunities into a lasting and profitable business advantage for our clients and take pride in our digital thought leadership in the shape of in-depth studies and insights.

CARTINA OFFICE

Hamngatan 15     SE-111 47  Stockholm    Sweden
Tel: +46 (0)8 703 25 10
Connect with us on Linkedin or send us an email