china_title_white

BLI INSPIRERAD OCH VÅGA UTMANA BEFINTLIGA TANKESÄTT

VAD?

Under en veckas tid får du, tillsammans med oss, Den Digitala Draken och andra svenska företagsledare i en exklusiv grupp träffa några av världens ledande digitala företag i Kina. Du kommer att få uppleva och förstå hur kinesiska företag lyckats driva nya konsumentbeteenden, skapa innovation och nya intäktsmodeller, och etablera sig i ett föränderligt och konkurrensutsatt klimat. Vi kommer tillsammans att ta fram en strategi för hur ni kan skapa nya intäktströmmar och ni kommer få med er en roadmap med aktiviteter för att realisera er största potential med inspiration från Kina.

NÄR?

Vi kommer återigen att besöka ett par olika städer i Kina i höst 2019. Vi kommer både ha tid att uppleva det "digitala Kina" och besöka spännande företag. En dag planerar vi att göra en heldagsutflykt till Hangzhou och Alibabas huvudkontor.

Innan vi åker kommer vi att ha en förberedande workshop och när vi kommer hem ses vi ytterligare en gång för att diskutera takeaways och lärdomar från resan. Resan kommer att skräddarsys efter de som åker med. 

VARFÖR?

Du kommer att få inspiration och kunskap i hur vi kan driva svenska bolag, med inspiration från nya affärsmodeller. Vi kommer att utmana varandras tankesätt och diskutera vad vi kan lära oss av Kina. Du kommer att få ta del av spaningar och utmana din egen och andras kärnverksamhet. Självklart får du en egen strategirapport med nästa steg om hur ni kan förverkliga detta, och även en trendrapport och film som enkelt kan distribueras i bolaget.

Det kommer att vara ett minne för livet!

LAST YEAR WE LEARNED
ABOUT CHINA SPEED, ECOSYSTEMS AND SOCIAL COMMERCE

LAST YEAR WE LEARNED
ABOUT CHINA SPEED, ECOSYSTEMS AND SOCIAL COMMERCE

Want to read the full report?

Enter your personal information to subscribe to our infrequent emails on events and news and get contacted by us regarding the learnings from China.

Want to read the full report?

Enter your personal information to subscribe to our infrequent emails on events and news and get contacted by us regarding the learnings from China.

"Resan till Shanghai var otroligt inspirerande och lärorik. Den Digitala Draken hade komponerat ihop en perfekt variation på möten med stora och små kinesiska företag som alla på olika sätt representerar den moderna och nya kinesiska marknaden - som på många sätt snabbt gått om oss i väst. Detta kombinerat med Toms och Jacobs breda kunskap om väst vs. öst gjorde att vi effektivt fick en helhetsbild av det kinesiska digitala vidundret och en inspirerande och ibland skrämmande inblick i framtiden. Den stående känslan efter resan var att stå kvar på perrongen när det kinesiska digitala tåget har gått - en lika läskig som viktig känsla som jag tar med mig som inspiration till att utvecklas och en välbehövlig insikt för mig som individ såväl för oss som företag"

- Kristoffer Åkesson, Director Marketing & Communications, Live Nation Sweden

DEN DIGITALA DRAKEN

Ur världens största internetpopulation har en ny världsordning skapats. De kinesiska techbolagen är värda hundratals miljarder dollar och representerar en ny generation av bolag som med nästintill oändliga kassakistor och ambitioner är världsledande inom områden som fintech, messaging och e-handel.

Den andra vågen av digital innovation är på väg att skölja över oss – men istället för väst så är det mot öst vi ska vända blickarna.

Jacob Lovén och Tom Xiong är skaparna av podcasten Den Digitala Draken. Podcasten har idag ca 20 000 lyssnare och har på kort tid blivit en av Sveriges mest inflytelserika röster inom digitalisering och globala techtrender.

digitaladrakenlogo

KONTAKTA OSS

niclaswallin1

Genom att fylla i nedanstående formulär, godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för utskick om resan till Kina!

Hidden Content

Cartina_thick_clean_white_new

Cartina is a new breed of management consultancy focused on digital and sustainable strategy and transformation. We translate digital opportunities into a lasting and profitable business advantage for our clients and take pride in our digital thought leadership in the shape of in-depth studies and insights.

CARTINA OFFICE

Hamngatan 15     SE-111 47  Stockholm    Sweden
Tel: +46 (0)8 703 25 10
Connect with us on Linkedin or send us an email