ÄR DU REDO FÖR THE CARTINA CHALLENGE?

SÖK TILL CARTINA ACADEMY!

SÖK TILL CARTINA ACADEMY!

DSC_0051

Cartina Academy är ett ettårigt graduate-program med start september 2020 för dig som är intresserad av digital strategi och hållbar utveckling. Tillsammans med ett tight team får du under året gå en mängd olika kurser samtidigt som du får jobba som managementkonsult från dag ett. Allt för att du ska få den absolut bästa och mest utvecklande starten på din karriär!

Vi söker dig som har en masterutbildning eller som nyligen tagit examen och vill börja jobba september 2020. Om du känner igen dig själv i att vara analytisk och nytänkande, med en stark laganda och som trivs i utmanande och snabbrörliga miljöer är Cartina Academy perfekt för dig.

Vi tror att det är utmaningar som får både individer och organisationer att växa. Därför är vårt Academy-program utformat inte bara för att utmana dig, utan också för att vi vill att du ska utmana oss. Med Cartinas vision, Creating the curve, som ledord bygger vi på våra erfarenheter, olikheter och insikter för att tillsammans tackla våra kunders utmaningar och arbeta mot en digital och hållbar framtid.

UNDER ACADEMY-ÅRET KOMMER DU BLI UTMANAD
SAMTIDIGT SOM DU UTMANAR OSS

”ANSVAR FRÅN DAG ETT”

Med en omvärld i ständig förändring är det viktigt att vi vågar ifrågasätta gamla antaganden och är öppna för förändring. Som del av vårt Academy-program vill vi att du ska bidra med förändring genom att utmana oss lika mycket som vi utmanar dig. Som anställd på Cartina är du med och bygger vår kultur och strategi genom nya perspektiv och intressanta frågeställningar som gör att vi växer vi dag för dag.

”DET MAN ÖNSKAR MAN LÄRDE SIG I SKOLAN”

Vi bygger tillsammans en stabil grund inom affärsstrategi och analys samtidigt som vi lägger stor vikt vid nytänkande utbildningar och personlig utveckling. Kurserna i Academy-programmet är framtagna med ledorden digitalt & hållbart och ger dig en bred verktygslåda i starten av din karriär. Du varvar kurser som Excel, produktutveckling och filmproduktion med "Jaget och Laget" som har målet att du ska bli den bästa versionen av dig själv, både som individ och i grupp.

ANSÖK TILL CARTINA ACADEMY  2020
SENAST 3 NOVEMBER 2019

ANSÖK TILL CARTINA ACADEMY 2020 SENAST 3 NOVEMBER 2019

THE CARTINA CHALLENGE
FRÅN FÖRSTA MÖTE TILL JOBBERBJUDANDE

EVENT

Vi bjuder in till ett roligt och utmanande event på vårt kontor där vi berättar mer om Cartina Academy. Engagerade deltagare har möjlighet att gå vidare direkt till förstaintervju!

FÖRSTA INTERVJU

Om vi fastnar för din profil hör vi av oss för att boka in en första intervju. Det är ett tillfälle där du har chansen att berätta om vem du är, vilka utmaningar du haft och vilka drömmar du har!

CASEKVÄLL

Finns det kemi är det dags att vi utmanar varandra. En kväll på vårt kontor där du får chans att visa dina förmågor i case som speglar våra projekt och ställa frågor om Cartina.

SLUTINTERVJU

Om du går vidare från casekvällen är det dags för slutintervju. Ett längre samtal med några av de som skulle kunna bli dina närmare chefer och lära känna varandra på djupet.

ERBJUDANDE

Är du och Cartina en match? Då vill vi ha dig till Cartina Academy! Dags att kick-starta din karriär som management-konsult, utmanas och bli en del av ett spännande tillväxtbolag!

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV VÅRT ROLIGA OCH UTMANANDE  REKRYTERINGSEVENT 8 OKTOBER?

Under kvällen kommer vår VD David Ringmar prata om Cartinas mål och vision samt hur vi ser på digitalisering och hållbarhet.

NÄR? TISDAG 8 OKTOBER

Du kommer få möjligheten att lyssna till våra partners och Cartinas olika affärsområden. Få inblick i och ställ frågor om Cartina Academy.

VAR? CARTINAS KONTOR

Mingel, mat och spännande utmaningar väntar. Engagerade kandidater har möjlighet att komma direkt till en första intervju.

ANSÖK: ACADEMY@CARTINA.SE

Something is wrong.
Instagram token error.
1

Something is wrong.
Instagram token error.
1

FÖLJ THE CARTINA CHALLENGE I VÅRA SOCIALA MEDIER

@cartinalife #cartinachallenge

Fredrik Strömberg

ÄR DET NÅGOT DU UNDRAR KRING CARTINA ACADEMY ELLER REKRYTERINGEN?

Kom in till kontoret och ta en kaffe med oss!

Hör av dig till Fredrik som är en av de rekryteringsansvariga för Cartina Academy, fredrik.stromberg@cartina.se, eller connecta med honom på Linkedin.

TAGGA TILL INFÖR THE CARTINA CHALLENGE MED VÅR SPELLISTA!

 

Cartina_thick_clean_white_new

Cartina is a new breed of management consultancy focused on digital and sustainable strategy and transformation. We translate digital opportunities into a lasting and profitable business advantage for our clients and take pride in our digital thought leadership in the shape of in-depth studies and insights.

CARTINA OFFICE

Hamngatan 15     SE-111 47  Stockholm    Sweden
Tel: +46 (0)8 703 25 10
Connect with us on Linkedin or send us an email